Team

drs. Lennart Homan bedrijfskundige

Samen zorgen voor meer tijd en kwaliteit

Lennart is een gedreven en enthousiaste adviseur. Samen met elkaar werken aan de oplossing, daar haalt hij zijn energie uit. Investeren in relaties en op een toegankelijke en laagdrempelige manier communiceren vindt hij daarin erg belangrijk.

Lennart vindt het een uitdaging om binnen uiteenlopende projecten inhoud en proces aan elkaar te verbinden. Daarbij houdt hij rekening met de ideeën en belangen van alle betrokkenen. Verder werkt hij projectmatig en doelgericht, is hij communicatief sterk en kan hij goed omgaan met druk.

Lennart is een allround adviseur en betrokken bij een breed palet aan projecten. Daarbij ligt zijn focus op samenwerkingsvraagstukken op het gebied van wonen en zorg, mobiliteits- en bereikbaarheidsvraagstukken en ontwikkelvragen rondom toekomstperspectieven op zorg en ondersteuning.


Recente projecten

Regiobeeld Regio Noord Nederland
lopend project
De groep mensen met een auditieve beperking of hoorproblematiek is divers, o.a. in leeftijd en type beperking. In het Noorden is de...

‘Seniorproof’ Goeree-Overflakkee
lopend project
De betrokkenheid bij de medebewoners op het eiland Goeree-Overflakkee is groot. Iedereen is betrokken en vaak ook bereid een ander te helpen....