Team

drs. Chantal IJland arbeids- en organisatiepsycholoog

Veranderen doe je in het Hier en NU

Chantal is een betrokken coach/projectleider die bewustwording, daadkracht en energie brengt in een proces. Zij is proactief, heeft een ‘niet zeuren, maar doen’ mentaliteit en houdt niet van half werk. Ze luistert, neemt waar en geeft terug wat ze ziet. Daarbij heeft ze respect voor de mensen waarmee ze werkt en hecht ze aan relaties. Door die manier van opereren weet Chantal mensen echt te betrekken. Ze vindt het belangrijk dat mensen en teams gehoord worden in hun behoefte, dat boven tafel komt wat niet gezegd wordt en zoekt graag samen naar oplossingen. Zij heeft oog voor belemmeringen en mogelijkheden voor verandering (‘hoe het ook anders kan’). Dit komt goed van pas in verandertrajecten die zij begeleidt. Opdrachtgevers typeren Chantal als een vriendelijke, enthousiaste, betrouwbare en toegankelijke coach/projectleider die bewezen heeft doelen te kunnen bereiken.

Expertisegebieden: procesbegeleiding, verandermanagement, coaching & training (professionals individueel, teams, managers), zelforganisatie, begeleiden van leerprocessen, benutten denkkracht in de organisatie en creatieve werkvormen.


Recente projecten

Verbetertraject management JGZ GGD
lopend project
Ondanks meer ervaren regelruimte door de professionals van een GGD-organisatie, wordt nog veel door het management bepaald (management zit op de...