Zorg en ondersteuning met visie

Donderdag 26 september HHM Weg van de Waan kennisevent!

7 juni 2019

Betere zorg en ondersteuning voor kwetsbare mensen. Dat is al sinds 1979 onze missie. Dit jaar bestaan wij 40 jaar! Dit willen we graag vieren door op een bijzondere manier een bijdrage te leveren aan onze missie. Op donderdag 26 september houden we het HHM Weg van de Waan kennisevent. Dit event staat in het teken van ontmoeten, verbinden en kennis delen. Samen met deelnemers willen we een aantal maatschappelijke problemen in de zorg oplossen of op zijn minst richting geven aan de oplossing voor iets wat ons allen raakt.
 
We doen dit voor vier belangrijke thema’s binnen zorg en welzijn:

  • De cliënt centraal
  • Jeugdzorg
  • Arbeidsmarktproblematiek
  • Organisatieverandering


Patrick Jansen, partner bureau HHM: “Mijn ervaring is dat het heel waardevol is kennis vanuit verschillende perspectieven samen te brengen. Dit leidt tot duurzame oplossingen. Als adviseur spelen wij hierin vaak een verbindende rol.”
 
Donderdag 26 september gaan we tijdens interactieve sessies op zoek naar werkbare oplossingen voor uitdagingen die spelen binnen deze vier thema’s. Om deze uitdaging te bepalen stelden we verschillende opdrachtgevers de vraag: Waar lig je wakker van?
 
De komende weken verschijnt per thema een aparte nieuwsbrief met daarin de meest genoemde vraagstukken. Inschrijven kan hier. We houden je dan op de hoogte van de gebeurtenissen rondom het event.
 
Wil je die dag graag een actieve bijdrage leveren? Laat het ons weten; stuur een email (wegvandewaan@hhm.nl) of bel met t. 053 433 05 48.
 
 


vorig nieuwsbericht volgend nieuwsbericht