Team

drs. Ingrid Oomen gezondheids-wetenschapper

Door te verbinden samen vooruit voor het succes van uw organisatie

Ingrid is een toegankelijke betrokken coach en adviseur die door ‘te verbinden’ beweging creëert. Met aandacht voor de mens in het proces. Samen met u bepaalt Ingrid met een frisse eigen blik welke actie nodig is om uw doel te bereiken. Zij werkt met enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid toe naar de afgesproken resultaten. Ingrid hecht veel belang aan het proces, communicatie en draagvlak. Ze heeft daarbij een scherp oog voor feiten en beleving en voor belemmeringen en mogelijkheden voor verandering. Ingrid haalt energie uit de aansluiting met het primaire proces. Daar wordt het succes van uw organisatie bepaald!

Expertisegebieden: coaching & training (professionals individueel, teams, managers), zelforganisatie, organiseren en faciliteren van bijeenkomsten met creatieve werkvormen, versterken veranderkracht door het benutten van de ideeën in de organisatie, procesbegeleiding, organisatieontwikkeling en verandermanagement.


Recente projecten

Visie in de praktijk
lopend project
Om in te spelen op de veranderingen heeft een organisatie die ondersteuning biedt aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met verstandelijke...